Hostim i Menaxhueshëm, Fleksibel dhe i Shpejtë

I optimizuar për shpejtësi, me trafik të palimituar, backup ditor dhe 24/7 support teknik.

Po kërkoni një Domain?

Regjistrar i Akredituar nga AKEP

.al €5.99 | .com €8.90 | .net €11.90 | .eu €6 | .it €7.60 | .shop €10

PLANE QE JU PERSHTATEN

Zbulo planet tona të Hostimit

Hostoni faqen tuaj në servera të fuqishëm, me trafik të palimituar.
Certifikata SSL FALAS në cdo domain dhe Llogari Emaili pa Limit.

StarterMost Popular

 • 20 GB Hapësire Disku
 • FALAS .al Domain
 • Pa Limit Trafik Mujor
 • Pa Limit Llogari Email
 • 3 Domaine Addon
 • Falas SSL Certifikatë
 • Antispam, Backup Ditor,

5 Eur / Month

ORDER NOW

AdvancedMost Popular

 • 100 GB Hapësire Disku
 • FALAS .al Domain
 • Pa Limit Trafik Mujor
 • Pa Limit Llogari Email
 • 3 Domaine Addon
 • Falas SSL Certifikatë
 • Antispam, Backup Ditor,

16.6 Eur / Month

ORDER NOW

Konfiguroni Hostin tuaj të Menaxhueshëm.

Stafi ynë do bëj maksimumin për të siguruar zgjidhje të shpejta me një klick, duke ju bërë të ndiheni pjesë e familjes tonë.

Thjeshtësi dhe zgjedhje

Përqendrohuni në ndërtimin e faqeve web, jo në ndërlikimet e hostimit.

Performancë që Përshkallëzohet

Platforma jonë e menaxhuar e hostimit u jep agjensive dixhitale dhe bizneseve e-commerce fleksibilitet dhe zgjedhje.

Support Mbështetje 24/7/365

Me një support 24/7/365 , ju garantojmë qetësi mendore

Zgjidhje hostimi të fuqishme për biznese të ndryshme.

Hostoni faqet tuaja Web në një platformë të menaxhuar dhe të ndërtuar për agjencitë dixhitale, zhvilluesit dhe bizneset e tregtisë elektronike, të gjitha të me support 24/7/365.

Performancë e Lartë
95%
Përmirësime të vazhdueshme
99%
Siguri më e madhe
99%